Remote support

Fix-IT er nu i stand til at give dig remote support på alle computere med internet adgang. Fix-ITs tekniker vil være i stand til at se og kontrollere din computer over internettet. Vores remote support software-pakke, der er lille, hurtig og nem at bruge, og når fjernsessionen er fuldført vil det lille program endda afinstallere sig selv.

Denne kraftfulde software vil give os mulighed for hurtigt at hjælpe dig uanset hvilken situation du har problemer med. Uanset om det er spyware, en computer-virus, eller bare et humørsygt edb-system, kan vi logge på dit system og tage et kig, som om vi sad lige foran din skærm. Bedst af alt kræver det ikke forvirrende konfigurationer af dine firewalls, routere eller Windows software.

 

Hent vores remote software (klik på billedet)

Hent vores remote software til uovervåget maskiner (klik på billedet)

 

shutterstock_345017732

shutterstock_289448927

Fix-IT kan tilbyde 24/7 overvågning af jeres IT-installation. vi kan overvåge både servere, desktops, bærbare computere og aktivt udstyr.

Lad ikke frustrationerne løbe af med dig, med en serviceaftale får du ro i sindet og en fast omkostning. så sikre vi at dit IT-udstyr altid er “up to date” samt sikre at backup og IT sikkerhed er i top.

Læs mere

Kontakt os