Vi leverer værdi

Hvem er vi

Fix-IT leverer et bredt udvalg af forretningsmæssige og teknologiske løsninger til at hjælpe sine kunder Opnå højere business performance. Fix-ITs kerne portefølje omfatter business-applikationer og it-services. Vi støtter små og mellemstore virksomheder i hele Danmark

 

Vi kan

Vores banebrydende portefølje er bygget op omkring vores unikke tilbud i applikationsudvikling, implementering af forretningsapplikationer, integration, support og helpdesk.

 

Hvordan gør vi det

Som din betroede teknologi rådgiver. Giver Fix-IT de bedste løsninger for erhvervsledere, der ønsker at maksimere afkastet af deres investeringer i informationsteknologi. Vores dybe branchekendskab gør os i stand til at hjælpe kunder behandle spørgsmål der er specifikke for jeres virksomheder. Vores infrastruktur og engagement er topkvalitet og vi har derfor evnerne til at sikre, at vi  betjener vores kunder ekstraordinært godt.

 

 

Lidt om os

Vores forretning bygger på tillid

Fix-IT Consulting ApS er en virksomhed med fokus på at give overlegen computer support. Vi mener, at opbygge et stærkt forhold med vores kunder er nøglen til vores succes. Vores medarbejdere er veluddannet og  dedikeret til at give vores kunder den bedste service i branchen. Fix-IT Consulting ApS har bygget sin virksomhed på tillid og professionalisme der sikre at dine it-behov håndteres på en rettidig og professionel måde. Vi mener, at for at være en succes, er det vores opgave at forstå din virksomhed.

Mange virksomheder har separate support selskaber håndtering af deres software, hardware, netværk, web-design og salg behov. Denne adskillelse af funktioner skaber ekstra overhead og skaber forvirring og alle de forskellige leverandører peger fingre af hinanden. Med en enkelt kontaktpunkt giver dig mulighed for effektivt at styre den samlede proces med maksimal effektivitet. Fix-IT Consulting ApS bruger banebrydende teknologi og forstår vigtigheden af ​​ordentlig forberedelse og planlægning. Vi leverer ekspert rådgivning og projektanalyse.

Fix-IT Consulting Aps blev stiftet i 2003 af René Pagh, og har fra starten fokuseret på at yde den bedste service til små og mellemstore virksomheder.

Vi har satset på et stort netværk af underleverandører og kan derfor konkurrere med langt større totalleverandør indenfor IT på både det Svenske og det Danske marked.

Både i forbindelse med leverandører og kunder satser vi på samarbejde og faglighed som altafgørende for vores virksomhed og vi kan derfor tilbyde kunderne en service i særklasse.

Det er nemlig ikke bare vores mål at løse dine akutte problemer, men det er vores mål, at du som en selvfølge kontakter os næste gang du skal have sparring omkring din IT-installation og at vi på sigt opbygger et god og tillidsfuldt samarbejde.

Ingen IT-mæssige aspekter er for store eller for små til at vi kan tilbyde hjælp og rådgivning, og vi sætter derfor en ære i at kende dine IT-installationer til bunds. Derfor gennemgår vi, sammen med dig, din IT-infrastruktur grundigt første gang vi besøger dig, for at sikre at vores råd hænger sammen med dine nuværende løsninger og dine fremtidige planer.

såfremt I ønsker det kan vi, på den baggrund, dokumentere din nuværende IT-infrastruktur og anbefale en fremtidig strategi for hele IT-området.

Vi dækker alle områder indenfor IT-installationer, hvilket vil sige at vi ikke “bare” kan levere, installere og opsætte servere og IT-arbejdspladser, men at vi også kan tilbyde:

  • Daglig IT-drift af virksomheden.
  • Opbygning af alle former for netværk.
  • Implementering af telefoniløsninger.
  • Opsætning/indretning af serverrum.
  • Opsætning af print/Scan/kopi og fax-løsninger.

Ud over ovenstående har vi stor erfaring inden for rådgivning og udfærdigelse af strategiske IT-beslutninger, og endelig kan vi også tilbyde hosting for små virksomheder.

Så hvad enten du bare er interesseret i løsning af akutte IT-relaterede problemer, ønsker sparring omkring din fremtidige IT-infrastruktur eller ønsker en mere permanent hjælp til at håndtere den daglige IT, så er vi konkurrencedygtige, specielt set i relation til den service vi yder.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere

TELEFON 70 505 404