Virtualisering

Server virtualisering er et stærkt it-værktøj, der giver virksomheder mulighed for at køre flere virtuelle versioner af deres servere (operativsystem og applikationer) side-by-side på en enkelt fysisk boks. Virtualiseringsteknologi – såsom HyperV – giver “virtuelle” servere mulighed for at dele fysiske ressourcer, f.eks: processor (s), RAM, storrage og netværksinterface (NIC). Gennem denne proces, er virksomheder i stand til i høj grad reducere deres hardware og pladskrav, optimere deres system udnyttelse og opnå ægte High Availability (HA) til deres virksomheds it-infrastruktur med server virtualisering.

  • Omkostningsbesparelser – virtualisering kan begynde at spare penge med det samme.
  • Nemmere at administrere – Spar tid til administration, der kræves.
  • Reducer udgifter til energi – virtualisering betyder bruger mindre strøm.
  • Lette disaster recovery – hurtigere, bedre, billigere løsninger til genopretning.
  • Bevar ældre systemer – behold ældre “systemer”, der kører pålideligt.
  • Støtte til App Dev – Komplette udviklingsmiljøer.

Vores virtualiseringsløsninger er individuelt udviklet og implementeret baseret på din virksomheds behov og krav. Vi udnytter både på og off-site ressourcer og give en overbevisende kombination af kompetence og overkommelige priser. De tjenester bruger en best of breed konsolidering metode udformet fra Fix-IT Consultings omfattende erfaring i at designe og styre virtualiserede miljøer. Dette sikrer ensartethed i hele verden og giver adgang til vores eksperter og ledende metoder.

Kontakt os i dag for en gratis virtualisering vurdering i dag, Klik her og husk at kun stole på en udbyder, der ikke alene godkendt, men kan give dig referencer fra tidligere virtualisering projekter. Fix-IT Consulting uddanner sine ansatte til vedvarende opnå yderligere teknologiske certificeringer. Vi har i øjeblikket certificeringer inden for bla. Microsoft Citrix, og HP